torstai 27. toukokuuta 2010

Koe hylätty

Tänään ärsyynnyin töissä tosissani, kun kaksi oppilasta jäi kokeessa kiinni lunttaamisesta. Miten voivat olla niin hölmöjä!!!!! Olo on vieläkin ärsyyntynyt. Onneksi jäivät kiinni, ja saavat selittää kotona, miksi kokeet hylättiin.

Eniten ärsyttää se, kuinka tyhminä ne aikuisia oikein pitävät... että aikuisilta voi tehdä salaa tällaista, ei ne mitään huomaa hah hah haa... ARGH!

Huomiseksi sovittiin oppilaiden kanssa päivädisco... minä lupasin järjestää musiikin, joten olen koko illan siirrellyt muistitikulle biisejä, joista oletan sen ikäisten tykkäävän.. Keskusteluissa nousivat jo esiin Lady Gaga, Madonna, Akon (never heard before) ja Michael Jackson. Meidän koulussa Michael Jackson on ihan hittijuttu. Legenda. No, Akonkin tuli tänään tutuksi. Ehkäpä sujautan kiusallani sekaan jonkun ihan out-of-nowhere-biisin vaikkapa 60-luvulta... Vähän historiaa lapsille.

2 kommenttia:

este kirjoitti...

Huomaatkohan tämän kommentin täältä vielä... Kiinnostaisi tietää, että mitä tykkäsivät valinnoistasi? :)

M.M. kirjoitti...

Tykkäsivät kyllä :) Ja sellaisia biisejä valkkasin, mistä edes jollain tasolla itsekin tykkään. Lady Gaga oli selkeästi suosituin, mutta esim. Elviskin osui ja upposi pariin heppuun aika lujaa :)