keskiviikko 9. kesäkuuta 2010

30

Suvivirsi laulettu kostunein silmin ja kouluvuosi todettu päättyneeksi: nyt on kesä!

Ja se kauan pelätty suuri ja uhkaava luku 30 iskeytyi juuri mittariin. Ei tämä pahalta tunnu enää, ei yhtään. Viikonloppuna on luvassa kolmikymppisjuhlatkin, vaikka etukäteen ajattelin, että tätä nyt on ihan turha juhlistaa. Juhlistetaan nyt kuitenkin. Tehdään siitä oikein iso numero :)


Tunnen nyt ihan oikeasti itseni henkisesti nuoremmaksi kuin koskaan, sekä samalla viisaammaksi ja kokeneemmaksi kuin koskaan. Olen myös fyysisesti paremmassa kunnossa kuin muistan vuosikausiin olleeni.. (liikunta ja terveet elintavat kiinnostavat ihan eritavalla kuin nuorempana..)

Koulujen päättäjäispäivänä tultiin pariin otteeseen tiedustelemaan, olenko juuri valmistunut ylioppilaaksi, kun kannoin oppilailta saatuja ruusuja matkassa... Olen siis ehkä nyt myös nuoremman näköinen kuin koskaan. (Tai sitten kysyjillä oli liikaa alkoholia veressä, tosin yksi kysyjistä oli taksikuski joka oli ainakin toivottavasti ihan selvinpäin..) :D Onhan siitä nyt, "let me say about", kymmenisen vuotta aikaa, kun painoin ylioppilaslakin päähän.

Voisikohan vielä todeta: elämä edessä, tukka takana...??

2 kommenttia:

Maelka kirjoitti...

Onnea ny vaan kovasti vanhenemisen johdosta ;-D.

M.M. kirjoitti...

Kiitos ;)