torstai 8. lokakuuta 2009

Rankentavaa keskustelua kaivataan..

Juttelin äsken ihmisen kanssa, joka on hyvin kärkäs mielipiteissään. Hän saa minut kimpaantumaan. Hänelle kaikki on mustavalkoista, joko tai.

Tänään keskustelumme yltyi väittelyksi, lopulta melkeinpä riidaksi. Hän sanoi, että kyllä kolmikymppisen pitää jo tietää, mitä elämältään haluaa.. No, minäpä en tiedä.

Hän myös haukkui koululaitoksen pystyyn; siellä kun kuulemma kaikki lapset tasapäistetään heikoimpien tasolle.. en yhdy siihenkään. (Hulluinta on, ettei kyseisellä ihmisellä ole minkäänlaista omakohtaista kosketusta koulumaailmaan..)

Ihminen, joka ei kuuntele toisen näkökulmia eikä edes yritä ymmärtää, saa mut turhautumaan.

-Raivostumaan!

2 kommenttia:

Mou Rire kirjoitti...

Mustavalkoisten tyyppien kanssa on kyllä hyvin turhauttavaa riidellä, koska eivät he mieltään muuta mutteivat myöskään osaa aina perustella kantaansa.
Aina jos pystyy, niin välttelen näitä kyllä.

M.M. kirjoitti...

Totta. Ja eniten siinä vielä ärsyttää se, ettei heillä ole esim. tietoa ko. aiheesta, ja puhuvat vain mielikuviensa perusteella. Eli siis, eivät pysty perustelemaan kantaansa. Erimieltä saa olla, mutta kyllä mielipiteen pitäisi johonkin perustua. Jos ei esim ole mitään tietoa koulumaailmasta, ei voi tulla sanomaan miten koulussa asiat on... arghh!!! :)