tiistai 8. syyskuuta 2009

Päivän ajatuksia

Ihmeellinen, stressitön olotilani jatkuu. Ihan uutta minulle, että pystyn esimerkiksi laskemaan työasiat suhteellisen hyvin mielestäni, kun suljen työpaikan oven perässäni.

Vähän on nyt sellainen olo, kuin olisi flunssa tulossa. Lieviä oireita oli jo viimeviikolla, mutta ne hävisivät.. illan aikana alkoi taas koskea kurkkuun. En kyllä millään haluaisi nyt sairastaa. Vaan kukapa haluaisikaan.. Tosin joskus, kun työstressi on ollut oikein kova, on ollut helpotuskin saada jäädä petiin potemaan...

Tentin tulokset tulivat muuten eilen, arvosana 4 (asteikko 1-5).. olen varsin tyytyväinen.

Viimepäivinä on pyörinyt paljon asioita mielessä, joista haluaisin kirjoittaa, mutta en ole ehtinyt paneutua. Kummallista, miten vauhdilla päivät hurahtavat... Tuntuu, etten saa mitään tehdyksi, vaikka teen kokoajan montaa eri asiaa yhtäaikaa... tosin, kenties juuri siinä ongelma piileekin... en syvenny mihinkään kunnolla. Keskittymiskykyni on äärettömän huono... pintapuolinen.. mitenhän sitä pystyisi kehittämään...

Ulkoisesti olen hyvin rauhallinen, töissä rauhallisia otteitani aina kehutaan. Mutta sisälläni on jonkinlainen levoton pyörremyrsky.. en kykene keskittymään; täytyy aivan pakottaa itsensä tenttiin lukiessakin todella paneutumaan, ja parin sivun lukemisen jälkeen huomaa ajatelleensa ihan muita asioita.. Ja aina on monta rautaa tulessa yhtäaikaa, menen tekemisestä toiseen edellisen homman jäädessä kesken, kiinnostun monesta, mutta yllän lopulta vain vähään. Ahdistavaa. Jonkinlainen pitkäjänteisyys puuttuu, täysin.

Uskon, ja toivon kuitenkin, että sitä voi kehittää. Kaikkea itsessään voi kehittää. Elämä on loputon kehitysprojekti... ihminen on oma rakennustyömaansa.

Ei kommentteja: