maanantai 14. heinäkuuta 2008

Törsäilyä, muuttoajatuksia ja lisää muutoksia

Aamulla tuli pyörittyä netissä ja shoppailtua online. Rahaa meni niin paljon, etten kehtaa edes tunnustaa. Jotenkin kai ajattelin, että nyt törsätään kun se on mahdollista, syksyllä kuitenkin joudutaan kiristämään kukkaron nyörejä.. No, itseasiassa kaikki mitä tilasin, oli ollut suunnitelmissa jo pidempään, eli ei mitään ns. heräteostoksia. Herätettä siinä oli vain se, että tilasin kaiken samalla kertaa. Tilasin levyjä, maalaustarvikkeita, pari nuottikirjaa, kitaratarvikkeita jne......

Virallinen muuttopäivä tulee näillä näkymin olemaan lokakuun ensimmäinen, vasta!! Olin kuvitellut, että päästään muuttamaan jo ensikuun lopulla, mutta ehkä kuitenkin parempi näin. Saadaan lisäaikaa esim. pakkaamiseen..

Oon kyllä huomannut, että motivaatio siivoamiseen ja muihin kotitöihin on täysi nolla. Kun tietää, että lähitulevaisuudessa on se muutto edessä, niin ei viitsi enää yhtään panostaa tähän kämppään. Kun noita tavaroita kerääntyy jokapuolelle, niin niitä voisi jo pikkuhiljaa ruveta pakkaamaan, tai kait pitäisikin jo ruveta.. sen sijaan että edes miettii siivoamista ja järjestelyä.. Sama kait se on, vaikka asuttaisiinkin pari kuukautta laatikoiden keskellä...

Sitten, yksi muutos lisää: aloitan uudessa työpaikassa kuukauden kuluttua. Tuleepa sopivaan saumaan kaikki.. No siinäkin mielessä hyvä, ettei muutto sattunut heti elokuulle..

1 kommentti:

Satu kirjoitti...

Hei! Terkut Satumaailmasta :) Muutot ja rempat on kyllä yhenlaisia! Turha sitä on vanhaan kämppään panostaa, kun kohta pääsee laittamaan uutta ;)