tiistai 5. elokuuta 2008

Paluu arkeen kohta koittaa...

Loma mennyt nopeasti... Oltiin mökillä ja palattiin sinne vielä viikoksi takaisinkin. Uitiin, saunottiin ja levättiin. Ihan kiva kesä on ollut, mutta aina se vaan menee niin nopeasti... Ja kohta alkaa työtkin sitten uudessa paikassa. Innostus uudesta työstä on tosiaan muuttunut jännitykseksi, jopa ajoittaiseksi ahdistukseksi..

Muuttolaatikoita saatiin eilen vinopino ja tänään oli tarkoitus aloitella pakkaaminen, mutta enpä sitten jaksanutkaan.. En tiennyt mistä aloittaa, koko muuttokin tuntuu vielä niin epätodelliselta.. En taida uskoa koko hommaa ennekuin kaikki paperit on allekirjoitettu.

Eilen käytiin miehen kanssa ostamassa uudet polkupyörät, siitä on puhuttu jo pitkään. Ajattelin, että jos rupeaisin kulkemaan työmatkat fillarilla... Saa nähdä jääkö pelkäksi uhoamiseksi. Matka on aika pitkä ja kunto huono.. Mutta jostainhan se on aloitettava.. Nuorempana tuli harrastettua paljonkin kaikenlaista liikuntaa, nyt en ole enää vuosiin liikkunut juurikaan kuin ihan satunnaisesti, niin ja tietysti koiran kanssa.

Täytyy varmaan mennä aloittelemaan pakkaamista.. tai tekemään jotakin, mitä tahansa, mikä saisi vielä ajatukset johonkin muualle kuin työhön..

Ei kommentteja: